+32 475 97 21 87 Ma - Vrij 08:00 - 18:00 Ieperstraat 91, 8830 Hooglede
Erkenning
Klasse 4
UNIZO
Bestuurslid
Bouwunie
Bestuurslid
Vraag uw offerte aan

OVER ONS

Wij bouwen samen aan uw toekomst!

M. Coghe & Zonen is gevestigd in Hooglede en is als geregistreerde aannemer vandaag actief in de openbare- en private sector. Het familiebedrijf werd gesticht in 1958 door grootvader Maurits Coghe en verder gezet door zijn zonen, Georges, Roger, José en Michel Coghe. De dag op vandaag leidt kleinzoon Bernard Coghe en zijn vrouw Greet Borry het bedrijf samen met een team van een vijftal werknemers. 

KWALITEIT is wat we nastreven, we weten wat we doen!

Wij als bouwfirma vinden het belangrijk om als één bouwteam samen te werken en een meerwaarde te bieden aan de samenleving. Met onze kennis voor het vak en passie worden onze projecten opgebouwd tot een thuis naar ieder zijn of haar smaak. Dankzij onze professionele en gedreven aanpak streven wij naar nauw contact met de klant en is er een nabije opvolging van de projecten.

Naast het bouwen van particuliere woningen zijn we ook gespecialiseerd in het bouwen van openbare projecten zoals; scholen, kinderopvang, musea, enz. Wij vormen één aanspreekpunt voor alle vragen omtrent het project. Zelf nemen wij het volledige takenpakket op ons en coördineren en zorgen wij voor betrouwbare onderaannemers die uw project vervolledigd.

2018 Jubileum jaar

Ontwerp, investeer, bouw..  ervaar onze 60 jaar! 

+0
Referenties
0de
Generatie
0
Werknemers
0 jaar
Bestaan

Ontmoet het team

Bernard Coghe

Zaakvoerder

Greet Borry

Administratie/ boekhouding