+32 475 97 21 87 Ma - Vrij 08:00 - 18:00 Ieperstraat 91, 8830 Hooglede
Erkenning
Klasse 4
UNIZO
Bestuurslid
Bouwunie
Bestuurslid
Vraag uw offerte aan

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Elke nieuwbouw vormt een verhaal op zich, materiaalkeuze, het bepalen van het budget, dit vraagt keer op keer  een juiste aanpak zonder veel zorgen! Wij als sleutel- op de deur bedrijf nemen uw volledig project in handen en coördineren alles van A tot Z naar uw wensen. Gezien een waaier aan partners kunnen wij u een uitgebreid gamma aan materialen aanbieden om toch binnen het vooropgesteld budget te blijven. Als specialist in sleutel- op de deur formule realiseren wij uw nieuwbouw en wordt alles tot in de puntjes correct opgevolgd. Heeft u tijdens het bouwproces nog vragen of bemerkingen dan kan u steeds bij ons terecht!

E-peil lager dan of gelijk aan E30

Een BEN-gebouw moet voldoen aan de EPB-eisen die gelden in het jaar van de vergunningsaanvraag of melding en aan een strenger E-peil.

Lage energiefactuur

U verbruikt minder energie en dat voel je in uw portemonnee. Uw lage energiefactuur is het beste bewijs.

Hernieuwbare energie

De energie om een BEN-woning te verwarmen kan van de zon komen, uit de lucht of uit de aarde. Om deze hernieuwbare energie op te wekken heeft men echter technologie nodig.

BEN - woning

Wie nu al BEN bouwt wordt beloond! De energienormen voor woningbouw worden steeds strenger. Tegen 2021 zijn ‘bijna-energie-neutrale (BEN) woningen’ de nieuwe norm. Een BEN woning bevat een zeer beperkte energievraag en vormt de basis van hernieuwbare bronnen. Wie nu al BEN bouwt met een E-peil lager dan 30, kan genieten van een premie, woningen tussen de 20 en 30 krijgen 50% korting op de onroerende voorheffing gedurende vijf jaar. Daarnaast heeft het een positieve invloed op de waarde van uw woning. 

Conslusie van het BEN- verhaal? Binnenkort kunnen we er niet meer onderuit, dus als u vandaag de dag bouwplannen hebt kan u een BEN- woning beter onder de opties rekenen.